Uitmuntende kwaliteit
Gratis verzending > €40

Amandelen

Amandelen Bruin Geroosterd Gezouten

Amandelen Bruin Geroosterd Gezouten

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelen Bruin Geroosterd Gezouten

Deze amandelen worden kort gebrand en vervolgens voorzien van een klein beetje zout. Door het brande..

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelen Bruin Geroosterd Ongezouten

Amandelen Bruin Geroosterd Ongezouten

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelen Bruin Geroosterd Ongezouten

De amandelen worden gedurende enkele minuten geroosterd in de olie. Na het afkoelen heeft de amandel..

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelen Bruin RAW

Amandelen Bruin RAW

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelen Bruin RAW

Bruine ruwe amandelen zijn erg gezond. Ze zijn onbewerkt en bevatten veel vitaminen en mineralen. He..

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Amandelen Wit Geroosterd Gezouten

De witte amandelen zijn enkele minuten in de olie geroosterd. Na het roosteren zijn ze voorzien van ..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Amandelen Wit Geroosterd Ongezouten

Deze amandelen zijn kort geroosterd in plantaardige olie. Nadat deze zijn afgekoeld heeft de van nat..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Amandelen Wit RAW

Amandelen Wit RAW

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Amandelen Wit RAW

Bij de witte amandelen is het bruine vliesje ervan af. Dit proces wordt blancheren genoemd. De witte..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Amandelmeel

Amandelmeel

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

Amandelmeel

Amandelmeel wordt gebruikt om mee te bakken. Het ontstaat door witte amandelen fijn te malen. In de ..

€ 4,50 Excl. BTW: € 4,13

1 - 7 van 7 (1 pagina's)
Origine: USA, Spanje, Israël

De amandel boom behoort tot de prunus familie en komen vooral voor in gebieden met een gematigd zeeklimaat. Hierbij valt te denken aan de landen rondom de Middellandse- en Adriatische zee. Echter, verreweg de meeste amandelbomen staan in de Verenigde Staten.

De amandelboom bloesemt enkele weken per jaar en dit is erg vroeg in het voorjaar. Uit deze bloesem zal uiteindelijk de noot zelf voort komen. De noot heeft een hard omhulsel welke eerst gekraakt moet worden om te noot te kunnen consumeren.

Amandelen zijn populaire noten vanwege het hoge percentage eiwitten dat deze noten bevatten. Verder is het ook een ideale noot om te verwerken in verschillende producten.